ویزای ساب‌کلاس 188

ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۸۸ استرالیا


ویزای کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۸۸ استرالیا

ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۸۸ استرالیا جزو ویزاهای موقت استرالیاست که در حال حاضر بیشترین متقاضی را دارد و اخذ این ویزا در مقایسه با سایر ویزاها سریع‌تر و راحت‌تر است، شما با داشتن تمامی شرایط و با اطلاعاتی که ما ارائه می‌دهیم می‌توانید برای اخذ این ویزا درخواست داده و برای مهاجرت به استرالیا اقدام نمایید.ویزای ساب‌کلاس ۱۸۸به پنج روش زیر ارائه می‌شود:

متقاضیان ویزاهای سرمایه‌گذاری استرالیا با توجه به امتیازات و شرایط خود می‌توانند واجد شرایط یک یا چند نوع ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا بوده و با انتخاب بهترین روش به تسریع کار خود کمک نمایند. توجه داشته باشید که برای مهاجرت، انتخاب یکی از ویزاهای کسب‌وکار می‌تواند برای متقاضی بسیار پیچیده باشد و اما تعیین این موضوع که آیا شما امکان بهره مندی از این مدل ویزا را دارید یا خیر از طریق مشاوره با کارشناسان موسسه یونیک کار را برای شما آسان می نماید.

مدت‌زمان ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۸۸ استرالیا، چهار ساله می باشد، ویزای ساب کلاس ۱۸۸ به شما این امکان را می‌دهد تا مالکیت و مدیریت یا یا چند کسب‌وکار در استرالیا را داشته و فعالیت‌های تجاری خود را به جریان بیندازید.


ویزای-استرالیا
ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۸۸ استرالیا

ویزای تجارت و نوآوری ساب‌کلاس ۱۸۸A

ویزای تجارت و نوآوری ساب‌کلاس ۱۸۸A یک ویزای موقت ۴ ساله است، متقاضی با اخذ این ویزا می‌تواند مالکیت یک کسب‌وکار در استرالیا را داشته باشد و بعد از اخذ ویزا و در حین و یا پایان دوره اقامت ۴ ساله از طریق ویزای ساب‌کلاس ۸۸۸ اقامت موقت را به اقامت دائم استرالیا تبدیل نماید. متقاضیان می‌توانند در استرالیا و یا خارج از استرالیا برای درخواست ویزای ساب‌کلاس ۱۸۸A اقدام نمایید، شرایط اخذ ویزای ساب کلاس ۱۸۸A که یکی از زیرگروههای ویزای ساب‌کلاس ۱۸۸ است،مطابق ذیل می باشد:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد (بستگی به ایالت مقصد دارد، بعضی از ایالت‌ها سن بالای ۵۵ سال را نیز می‌پذیرند)
  • اثبات مالکیت کسب‌وکار و گردش حساب مالی حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا برای ۲ سال از ۴ سال گذشته؛ به دلیل تغییرات قیمت ارزهای خارجی در ایران اگر با گردش مالی خود دچار مشکل هستید می‌توانید گردش مالی ۳ یا ۴ سال اخیر را ارائه دهید.
  • دارایی‌های شخصی و تجاری خالص متقاضی حداقل ۸۰۰ هزار دلار استرالیا؛ این نکته نیز قابل‌توجه هست که این دارایی‌ها اعم از اموال منقول و غیرمنقول فرد متقاضی شامل، املاک، مستغلات، زمین، ماشین، پول و اموال مشابه است.
  • کسب حداقل ۶۵ امتیاز از سیستم امتیاز دهی سازمان مهاجرت
  • داشتن سابقه کاری موفقیت‌آمیز مدیریتی

ویزای ساب کلاس ۱۸۸a استرالیا
ویزای ساب کلاس ۱۸۸a استرالیا

ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۸۸B

این ویزا یکی از زیرگروه‌های ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۸۸ استرالیا هست که بیشتر ایرانیان در سال‌های اخیر از این طریق ویزای سرمایه‌گذاری دریافت کرده‌اند، این ویزا یک ویزای موقت ۴ ساله است اما نگران نباشید پس از گذراندن این دوره چهارساله شما می‌توانید با تغییر نوع ویزا به ساب‌کلاس ۸۸۸ اقامت موقت خود را به اقامت دائم استرالیا تبدیل نمایید، شما می‌توانید درخواست اخذ ویزای ساب‌کلاس ۱۸۸B را از داخل یا خارج استرالیا ارائه داده و برای مهاجرت خود برنامه‌ریزی کنید، شرایط اخذ این ویزا عبارتند از:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد، باید توجه داشت که بعضی از ایالت‌ها متقاضیان بالای ۵۵ سال را نیز می پذیرند.
  • فرد متقاضی بایستی ۱٫۵ میلیون دلار استرالیا را به خاک استرالیا برده و در آنجا سرمایه‌گذاری کند، شایان ذکر است که سرمایه‌گذاری باید قبل از اخذ ویزا انجام پذیرد.
  • دارایی‌های خالص کسب‌و‌کار متقاضی باید حداقل ۲٫۲۵ میلیون دلار استرالیا باشد.
  • کسب حداقل ۶۵ امتیاز از سیستم امتیازبندی سازمان مهاجرت
  • ارائه مدارک مبنی بر سابقه مدیریت و کسب‌وکار موفقیت‌آمیز
  • ارائه مدارک صورت‌های مالی ۵ سال اخیر
  • داشتن ۱۰ درصد از سهام شرکت و مدیریت آن

مبلغ ۱٫۵ میلیون دلار سرمایه گذاری را می تواندی در اوراق قرضه دولتی استرالیا یا هریک از ایالتها سرمایه‌گذاری کنید.


ویزای سرمایه‌گذاری ساب کلاس ۱۸۸b
ویزای سرمایه‌گذاری ساب کلاس ۱۸۸b

ویزای سرمایه‌گذاری برجسته ساب‌کلاس ۱۸۸C

این ویزا یکی از زیرمجموعه‌های ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۸۸ استرالیا هست، افرادی که مایل‌اند سرمایه‌گذاری بمیزان ۵ میلیون دلاری داشته باشند می توانند از این روش استفاده کنند، مدت‌زمان این ویزا ۴ ساله هست که در مرحله دوم با تغییر نوع ویزای ساب‌کلاس ۱۸۸ به ساب‌کلاس ۸۸۸ می‌توان اقامت دائم استرالیا را دریافت کرد، درخواست این نوع ویزا هم در استرالیا و هم در خارج از استرالیا امکان‌پذیر است. متقاضیان سرمایه‌گذاری ۵ میلیون دلاری باید واجد شرایط زیر باشند:

  • اخذ این ویزا محدودیت سنی ندارد
  • داشتن سرمایه‌ای حداقل ۵ میلیون دلار استرالیا

برای دریافت این ویزا، متقاضیان باید سرمایه‌گذاری حداقل ۵ میلیون دلار را در «سرمایه‌گذاری مناسب» انجام دهند.

مطابق تعریف سازمان مهاجرت استرالیا، منظور از «سرمایه‌گذاری مناسب» با هدف اخذ ویزای سرمایه‌گذاری شامل موارد زیر است:

  • سرمایه گذاری به میزان حداقل ۵۰۰ هزار دلار استرالیا در صندوق‌های رشد و سرمایه‌گذاری خصوصی که در شروع کار و شرکت‌های خصوصی کوچک سرمایه‌گذاری می‌کنند.
  • سرمایه گذاری به میزان حداقل ۱٫۵ میلیون دلار در صندوق‌های تأییدشده تأمین مالی شده که سرمایه‌گذاری در شرکت‌های نوظهور در بازار اوراق بهادار استرالیا است.
  • سرمایه‌گذاری به میزان تا ۳ میلیون دلار در پروژه های مدیریت‌شده که ممکن است در تعدادی از دارایی‌ها، ازجمله شرکت‌های ثبت‌شده ASX، اوراق قرضه شرکت‌های استرالیا، املاک تجاری، باشد.

ویزای حق بیمه سرمایه‌گذار ساب‌کلاس ۱۸۸D

این ویزا زیرشاخه ویزای ساب‌کلاس ۱۸۸ استرالیاست، افرادی که مایل به سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیون دلاری در استرالیا هستند این روش را انتخاب می‌کنند، این ویزا یک ویزای موقت ۴ ساله است که پس از گذراندن یک سال همراه با سرمایه‌گذاری موفق می‌توانید اقامت خود را به اقامت دائم استرالیا تبدیل نمایید، درخواست برای اخذ ویزا هم در داخل استرالیا و هم در خارج از استرالیا امکان‌پذیر هست. شرایط اخذ این ویزا عبارتند از:

  • این ویزا محدودیت سن بالا ندارد.
  • سرمایه‌گذاری حداقل ۱۵ میلیون دلاری استرالیا قبل از صدور ویزا.

متقاضیان باید قبل از صدور ویزا سرمایه‌گذاری حداقل ۱۵ میلیون دلار را در «سرمایه‌گذاری حق بیمه» سرمایه‌گذاری کنند، «حق بیمه سرمایه‌گذاری» با هدف اخذ ویزا شامل یکی از موارد ذیل است:

  • سرمایه گذاری در بازار اوراق بهادار استرالیا
  • سرمایه گذاری در پروژه های دولت استرالیا یا خرید اوراق قرضه نیمه‌دولتی
  • سرمایه گذاری در اوراق قرضه شرکتی یا اوراق بهادار صادرشده از سوی یک موسسه ارزشیابی استرالیایی، و یا سرمایه‌گذاری با خرید اوراق قرضه شرکت‌های استرالیا یا اوراق بهادار در صندوقهای  دارای اعتبار رتبه بندی و مجوز AFS
  • سرمایه گذاری در شرکت‌های خصوصی محدود استرالیا
  • سرمایه گذاری در املاک بزرگ در استرالیا به‌غیراز املاک مسکونی
  • سرمایه گذاری در پروژه های دولتی
  • سرمایه گذاری در پروژه های دولتی یا قلمرو دولت مصوب شده دارای تأییدیه مصادیق بشردوستانه.

 

ویزای کارآفرین ساب‌کلاس ۱۸۸E

ویزای کارآفرین زیرگروه ویزای ساب‌کلاس ۱۸۸ استرالیاست و جزو ویزاهای موقت ۴ ساله می باشذ که مدیران باتجربه و صاحبان شرکت‌ها این ویزا را برای ایجاد یک کسب‌وکار جدید در کشور استرالیا انتخاب می‌کنند، اخذ این ویزا در داخل و خارج از استرالیا امکان‌پذیر است، متقاضیان بعد از گذراندن ۲ سال حضور در استرالیا و ادامه فعالیت خود می‌توانند اقامت دائمی استرالیا را نیز دریافت کنند، شرایط اخذ این ویزا عبارتند از:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد مگر با توافق قلمروی
  • فرد متقاضی باید توسط دولت یا ایالت موردنظر انتخاب‌شده باشد
  • داشتن مدارک زبان انگلیسی
  • مبلغ ۲۰۰ هزار دلار استرالیا را باید در کشور استرالیا سرمایه‌گذاری کنند
  • داشتن حداقل ۳۰ درصد مالکیت یک شرکت و یا کسب و کار

امتیازات ویزای ساب‌کلاس ۱۸۸

اخذ ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۸۸ استرالیا دارای امتیازات زیر است:

  • اخذ اقامت دائم از طریق تغییر نوع ویزا به ویزای ساب‌کلاس ۸۸۸
  • زندگی به مدت ۴ سال در استرالیا
  • همراهی همسر و فرزندان و اقامت آن‌ها هم‌زمان با ورود شما به استرالیا
  • اجازه کار و زندگی در استرالیا برای خانواده متقاضی

با بیش از 10 سال تجربه ما اطمینان می دهیم که بهترین راهنمایی را دریافت کنید

سلام، بر روی نام اپراتور کلیک کنید. سپس در پنجره جدید وارد واتس اپ شده و با ما گفتگو کنید.

- از طریق واتس اپ با ما گفتگو کنید!
Close and go back to page