ویزای دائم سرمایه گذاری استرالیا

ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۸۸۸ استرالیا


مزایای اخذ ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۸۸۸ استرالیا :

اخذ ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۸۸۸ استرالیا به‌منظور مهاجرت به استرالیا از یکی از روشهای ذیل امکان‌پذیر است:

  • نوآوری در کسب‌وکار
  • سرمایه‌گذاری
  •  سرمایه‌گذاری ویژه

نخست به کلیات و مزایای دریافت ویزای اقامت دائم ۸۸۸ می‌پردازیم سپس هر مورد را به‌تفصیل توضیح خواهیم داد:

اخذ ویزای ۸۸۸ چه امکاناتی برای شما فراهم می‌آورد:

  •  در استرالیا به‌طور نامحدود اقامت داشته باشید.
  • در استرالیا کار و تحصیل کنید.
  • از خدمات برنامه سلامت عمومی و مراقبت‌های پزشکی استرالیا (Medicare) استفاده کنید.
  • اسپانسر بستگان واجد شرایط خود برای آمدن به استرالیا شوید.
  • به مدت ۵ سال از تاریخ صدور ویزا از استرالیا و به استرالیا سفر کنید.
  • در صورت واجد شرایط بودن برای شهروندی استرالیا اقدام کنید.

با اخذ ویزای ۸۸۸ چه مدت می‌توانید در استرالیا اقامت داشته باشید:

  • ویزای ۸۸۸ یک ویزای سرمایه‌گذاری اقامت دائم است. داشتن این ویزا به شما اجازه می‌دهد که به‌صورت نامحدود در استرالیا اقامت داشته باشید.
  • اگر در استرالیا هستید، از زمانی که سازمان مهاجرت به شما ویزا داده است.
  • اگر خارج از استرالیا هستید، از روزی که با این ویزا وارد استرالیا شوید.

برای چه افرادی می توانید در تقاضانامه درخواست ویزا دهید:

شما می‌توانید در هنگام درخواست برای اعضای خانواده خود هم درخواست ویزا بدهید و اسم آن‌ها را در تقاضانامهٔ خود بیاورید. شما هم‌چنین می‌توانید در هر زمانی تا قبل از اینکه درباره درخواست ویزای شما تصمیم‌گیری شود اسم بچه‌ها را به تقاضانامه خود اضافه کنید.
اعضای خانواده که برای آن‌ها در تقاضانامه درخواست ویزا داده‌اید باید مدارک لازم خواسته‌شده پزشکی و هویتی که اداره مهاجرت می‌خواهد را پیوست مدارکتان کنید.

هزینه‌های اخذ ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۸۸۸ استرالیا چگونه است:

هزینه‌های اخذ ویزای سرمایه‌گذاری اقامت دائم ساب‌کلاس ۸۸۸ برای تقاضادهنده اصلی قیمت این ویزا ۴۰۵ دلار استرالیا است.
هم‌چنین باید برای هرکدام از اعضای خانواده که توسط شما در تقاضانامه درخواست ویزا داده‌اید مبلغی پرداخت شود، شما ممکن است مجبور شوید برای افراد متقاضی ۱۸ سال یا بالای ۱۸ سال که نمره زبان خواسته‌شده را ندارند یک هزینه اضافی پرداخت کنید. این هزینه جزء هزینه‌های بخش دوم است و تنها اگر سازمان مهاجرت از شما خواست باید این هزینه را پرداخت کنید. اگر ویزا برای شما صادر نشود این هزینه دوباره به شما برگردانده می‌شود.
هزینه بخش دوم ۴۸۹۰ دلار استرالیا است.
این مبلغ تنها برای اعضای خانواده‌تان که در تقاضانامه خود برای آن‌ها تقاضای ویزا داده‌اید و این مبلغ برای آن‌ها در هنگام گرفتن ویزای سرمایه‌گذاری و نوآوری کسب‌وکار (موقت) پرداخت‌نشده است، باید پرداخت شود.

وظایف متقاضی ویزای ۸۸۸ در هنگام ثبت درخواست چیست؟

در زمان تقاضای ویزا و زمان بررسی و تصمیم‌گیری در مورد درخواستتان توسط سازمان مهاجرت شما می‌توانید داخل یا خارج از استرالیا باشید.

-تعهدات فرد متقاضی ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۸۸۸ استرالیا:

شما و اعضای خانواده‌تان که ویزا گرفته‌اید باید از قوانین استرالیا اطاعت کنید اگر در هنگام صدور ویزا در خارج از استرالیا هستید:
شما و خانواده‌تان باید در یک تاریخ خاص (که توسط اداره مهاجرت به شما اعلام می‌شود) وارد استرالیا شوید.
اعضای خانواده شما که در تقاضانامه خود برای آن‌ها تقاضای ویزا داده‌اید و برایشان ویزا صادرشده است قبل از مهاجرت به استرالیا نمی‌توانند ازدواج کنند یا وارد یک رابطه شوند (اگر چنین مواردی باشد اداره مهاجرت به شما توضیحات لازم را می‌دهد).

آیا دارنده ویزای اقامت دائم ۸۸۸ استرالیا محدودیتی در مورد سفر کردن به داخل و خارج از استرالیا دارد؟

شما می‌توانید در مدت ۵ سال از زمان اعطای ویزا به‌طور نامحدود به داخل و خارج از کشور استرالیا سفر کنید.
اگر شما می‌خواهید بعدازاین ۵ سال به کشور اولیه خود سفر کنید باید اقدامات زیر را انجام دهید:

  • شما باید درخواست ویزای بازگشت مقیم (RRV) کنید که در این صورت شما می‌توانید دوباره به‌عنوان یک مقیم دائم به استرالیا بازگردید.
  • همچنین شما می‌توانید درخواست شهروندی استرالیا را بدهید که اگر شهروند استرالیا شوید، دیگر برای ورود و خروج به استرالیا به ویزا احتیاج ندارید. در این حالت شما باید درخواست پاسپورت استرالیایی بدهید که با آن می‌توانید بدون محدودیت به استرالیا ورود و خروج داشته باشید.

ویزای دائم سرمایه گذاری استرالیا
ویزای دائم سرمایه گذاری استرالیا

شرایط و نحوه اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا ساب‌کلاس ۸۸۸ از طریق نوآوری در کسب‌وکار:

۱- مالکیت یا مدیریت یک کسب‌وکار در استرالیا:
به مدت ۲ سال دقیقاً قبل از دادن درخواست ویزا شما (شما و شریک زندگی‌تان یا همسرتان با همدیگر) باید دارای شرایط زیر باشید:

  • داشتن مالکیت مستقیم کسب‌وکار در استرالیا
  • داشتن نقش مدیریتی مستقیم و پیوسته در این کسب‌وکار (کسب‌وکارها)
  • اظهارنامه فعالیت‌های تجاری خود را به اداره مالیات استرالیا ارائه داده باشید
  • برای هر کسب‌وکار خود یک شماره تجاری در استرالیا گرفته باشید

در مدت ۲۴ ماه دقیقاً قبل از دادن درخواست ویزا شما باید صاحب:

  • ۵۱ درصد از یک کسب‌وکار با گردش مالی آن برای یک سال کمتر از ۴۰۰ هزار دلار استرالیا باشد.
  • ۳۰ درصد از یک کسب‌وکار و گردش مالی ۴۰۰ هزار دلار استرالیا یا بیشتر
  • ۱۰ درصد از مالکیت یک شرکت سهامی عام

۲- اکتساب کسب‌وکار:
اگر شما کسب‌وکار (کسب‌وکارهایتان) را از فردی که متقاضی یا دارنده یک ویزای سرمایه‌گذاری و نوآوری در کسب‌وکار (دائم) یا یک ویزای مهارتی کسب‌وکار (ساب کلاس‌های ۸۹۰،۸۹۱،۸۹۲،۸۹۳) خریداری کرده باشید، در زمان اخذ کسب‌وکار باید مدارکی ارائه دهید دال بر اینکه، شما و آن شخص سهام مشترکی در آن کسب‌وکار حداقل در یک سال قبل از تقاضای ویزای خود داشته‌اید.
۳- گردش مالی سالانه ۳۰۰ هزار دلار استرالیا:
کسب‌وکار اصلی (کسب‌وکارهایتان) باید در ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا دارای گردش مالی حداقل ۳۰۰ هزار دلار استرالیا باشد.
البته ممکن است ایالتی مشخص یا اداره‌ای دولتی در منطقه‌ای از استرالیا که از کسب‌وکار شما حمایت می‌کند شرایط خاصی را اعلام کند که شما تحت آن شرایط لازم به داشتن گردش مالی ۳۰۰ هزار دلار استرالیا نباشید.
همچنین باید نشان دهید که حداقل دارای ۲ تا از شرایط زیر هستید:
دقیقاً در مدت ۱۲ ماه قبل از دادن درخواست شما، همسرتان یا شریک زندگیتان (هردو باهم) باید نشان دهید که حداقل ۲ تا از شرایط زیر را دارید:

  • خالص دارایی‌تان در کسب‌وکار اصلی (در دو کسب‌وکار اصلی) در استرالیا ۲۰۰ هزار دلار استرالیا است.
  • خالص دارایی‌های شخصی و تجاری شما در استرالیا ۶۰۰ هزار دلار استرالیا است
  •  به‌کارگیری حداقل دو نفر کارمند تمام‌وقت (که باید این شخص شهروند استرالیا یا دارای اقامت دائم استرالیا یا دارای پاسپورت معتبر نیوزلندی باشد و از اعضای خانواده‌تان نباشند)

در این مورد نیز ممکن است ایالت یا اداره دولتی در منطقه‌ای از استرالیا که حمایت‌کننده شما است شرایطی را اعلام کند که شما دیگر لازم نباشد این شرایط را دارا باشید.
به یاد داشته باشید که:
۴- در ۲ سال قبل از دادن درخواست ویزا حداقل باید ۱ سال را در استرالیا باشید.
۵- شما یا همسرتان یا شریک زندگیتان نباید در فعالیت‌های تجاری یا سرمایه‌گذاری که مورد تائید دولت استرالیا نیست فعالیتی داشته باشید.
۶- شما باید یک تعهد حقیقی برای ادامه‌ی کسب‌وکار و فعالیت‌های سرمایه‌گذاری خود در استرالیا داشته باشید.
۷- زمانی که کسب‌وکار خودتان را در استرالیا راه‌اندازی می‌کنید شما، همسرتان یا شریک زندگیتان باید موارد زیر را رعایت کنید:

  • قوانین مشترک در کشور استرالیا.
  • قوانین ایالت یا منطقه‌ای که کسب‌وکار خود را در آن راه‌اندازی کرده‌اید.

این قوانین شامل قوانین مربوط به مالیات، حقوق و دستمزد و قوانین کار است.
۸- برای گرفتن ویزای دائم (ساب‌کلاس ۸۸۸) از طریق نوآوری در کسب‌وکار شما باید دارنده یکی از ویزاهای زیر باشید:

  • ویزای موقت سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۸۸ استرالیا از نوع نوآوری در کسب‌وکار
  • ویزای طبقهٔ ویژه (SCV) (ساب‌کلاس ۴۴۴)
  • در موارد خاص ویزای بلندمدت اقامت تجاری (ساب‌کلاس ۴۵۷)
    شما همچنین می‌توانید اگر دارنده‌ی درجه دوم ویزای موقت سرمایه‌گذاری و نوآوری در کسب‌وکار هستید، درخواست ویزا دهید. بدان معنا که:
  • همسرتان یا شریک زندگیتان دارنده‌ی اولیه ویزای موقت سرمایه‌گذاری و نوآوری در کسب‌وکار باشد.
  • شما تمام شرایط اولیه‌ی درخواست شده برای ویزای موقت سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۸۸استرالیا از نوع نوآوری در کسب‌وکار را داشته باشید.

۹- ارائه مدارک لازم جهت تائید سلامت و عدم سوءپیشینه:
شما و تمام اعضای خانواده‌تان که در تقاضانامه برای آن‌ها درخواست ویزا داده‌اید و نام آن‌ها را ذکر کرده‌اید، باید مدارک و معاینات پزشکی درخواست شده جهت تائید سلامت را انجام دهید.
همچنان که شما و تمام اعضای خانواده‌تان که سنشان ۱۶ سال یا بالاتر است و برای آن‌ها درخواست ویزا داده‌اید باید مدارک لازم جهت تشخیص هویت و عدم سوءپیشینه را به اداره‌ی مهاجرت استرالیا تحویل دهید.
لازم به ذکر است که اداره‌ی مهاجرت ممکن است از دیگر اعضای خانواده‌‌ی شما نیز یک سری مدارک دال بر عدم سوءپیشینه بخواهد.
۱۰- امضای بیانیهٔ ارزش‌های استرالیا:
اگر شما سنتان ۱۸ سال یا بالاتر است باید جهت اخذ ویزا:

  • کتاب زندگی کردن در استرالیا را بخوانید یا این کتاب برای شما توضیح داده شود.
  • بیانیهٔ ارزش‌های استرالیا را امضاء کنید که این کار تائید می‌کند شما به شیوه‌ی زندگی کردن در استرالیا و اطاعت کردن از قوانین استرالیا احترام می‌گذارید.

۱۱- اگر شما یا هرکدام از اعضای خانواده‌تان به دولت استرالیا بدهکاری دارید، باید آن را پرداخت کنید یا یک قسط‌بندی تائید شده برای پرداخت آن داشته باشید.
۱۲- برای دریافت این ویزا شما باید در کل مدتی که در استرالیا بوده‌اید کنسلی یا رجکتی ویزا نداشته باشید.
۱۳- باید تحت حمایت یکی از ایالات یا مناطق استرالیا باشید.

 

شرایط و نحوه اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا ساب‌کلاس ۸۸۸ از طریق سرمایه‌گذاری:

۱- برای درخواست این ویزا بر طبق اینکه درخواست ویزای موقت سرمایه‌گذاری و نوآوری در کسب‌وکار (ساب‌کلاس ۱۸۸) شما قبل از تاریخ ۱ جولای ۲۰۱۵ بوده است یا نه دو شرایط متفاوت دارد:

  •  اگر درخواست ویزای موقت شما قبل از ۱ جولای ۲۰۱۵ بوده است، باید قبل از دادن درخواست ویزای دائم سرمایه‌گذاری و نوآوری در کسب‌وکار (ساب‌کلاس ۸۸۸) مدت ۳ سال و ۱۱ ماه از مدت‌زمان اخذ ویزای موقتتان گذشته باشد.
  • اگر درخواست ویزای موقت (ساب‌کلاس ۱۸۸) شما بعد از جولای ۲۰۱۵ بوده است، باید قبل از دادن درخواست ویزای دائم مدت ۴ سال از مدت‌زمان اخذ ویزای موقتتان گذشته باشد.

۲-سرمایه‌گذاری ۴ ساله:
زمانی که شما برای ویزای موقت درخواست می‌دهید، سرمایهٔ شما باید مبلغ ۱/۵میلیون دلار استرالیا دریکی از ایالات یا مناطق استرالیا باشد. به این سرمایه «سرمایه‌ی معین» گفته می‌شود. شما باید این سرمایه‌گذاری با سرمایه‌ی معین را حداقل به مدت ۴ سال دریکی از مناطق یا ایالت‌های استرالیا داشته باشید.

  • شما باید حداقل در ۴ سال قبل از دادن درخواست ویزای دائمتان ۲ سال را در استرالیا زندگی کرده باشید.
  • شما، همسرتان یا شریک زندگیتان نباید در فعالیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری که برای دولت استرالیا غیرقابل‌قبول است شرکت کرده باشید.
  • شما باید یک تعهد حقیقی جهت ادامهٔ کسب‌وکار و سرمایه‌گذاری خود در استرالیا داشته باشید.
  • دیگر شرایط جهت اخذ این ویزا در قسمت دریافت ویزا از طرق نوآوری در کسب‌وکار آورده شده است.

شرایط و نحوه اخذ ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۸۸۸ استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری ویژه:

۱- شما باید دارندهٔ اولیه ویزای سرمایه‌گذاری ساب‌کلاس ۱۸۸ استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری ویژه باشید. بدان معنا که شما خودتان مستقیماً درخواست ویزا داده باشید و ویزا به شما داده‌شده باشد، نه از طریق شخص دیگری برای گرفتن ویزای شما اقدام شده باشد، مثلاً یکی از اعضای خانواده‌تان برای شما درخواست ویزا داده باشد و شما از طریق درخواست او موفق به گرفتن ویزا شده باشید.

۲- شما باید ۴ سال در استرالیا سرمایه‌گذاری داشته باشید:
زمانی که شما ویزای موقت سرمایه‌گذاری و نوآوری در کسب‌وکار خود را دریافت می‌کنید، شما ۵ میلیون دلار استرالیا دریکی از ایالت‌ها یا مناطق استرالیا سرمایه‌گذاری کرده‌اید. به این سرمایه «سرمایه‌ی قابل‌قبول» گفته می‌شود زیرا باید با قوانین سرمایه‌گذاری استرالیا مطابقت داشته باشد و از آن پیروی کند؛ یعنی: شما (به همراه همسرتان یا شریک زندگیتان با همدیگر) باید:

  • برای مدت ۴ سال به‌طور مداوم در استرالیا سرمایه‌گذاری داشته باشد.
  • هر زمان شما پول خود را از یک سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذاری دیگری انتقال دادید حتماً به سازمان مهاجرت اطلاع بدهید.
  • اگر سرمایه‌گذاری شما در یک شرکت خصوصی در استرالیا است و شما یک کسب‌وکار را تحت نظر این شرکت اداره می‌کنید، آن شرکت باید کسب‌وکاری داشته باشد که در قالب آن:
    • عملکردش در جهت سودآوری با فراهم کردن کالا و خدمات برای عموم مردم باشد.
    • عملکردش به‌صورت سرمایه‌گذاری منفعل یا احتکار نباشد.

۳- مدت اقامت:

  •  شما باید درزمانی که ویزای موقت داشتید به‌طور میانگین ۴۰ روز در مدت‌زمان ۴ سال قبل از دادن درخواست ویزای دائم در استرالیا بوده باشید.
  • یا همسرتان یا شریک زندگیتان باید به‌طور میانگین سالی ۱۸۰ روز از زمانی که ویزای موقت داشته است در استرالیا بوده باشد.
    این مدت اقامت ذکرشده لازم نیست که پشت سر هم باشد و به‌صورت روزشمار توسط ادارهٔ مهاجرت با توجه به مستندات ارائه‌شده از طرف شما محاسبه می‌شود.

۴- شما باید تحت حمایت و اسپانسری یکی از ایالات یا مناطق استرالیا باشید.

دیگر شرایط برای اخذ این ویزا با شرایط ذکرشده برای دو مورد قبل یکسان است.


با بیش از 10 سال تجربه ما اطمینان می دهیم که بهترین راهنمایی را دریافت کنید

سلام، بر روی نام اپراتور کلیک کنید. سپس در پنجره جدید وارد واتس اپ شده و با ما گفتگو کنید.

- از طریق واتس اپ با ما گفتگو کنید!
Close and go back to page