مشاوره مهاجرت به کانادا

در صفحه همه چیز درباره مهاجرت به کانادا به مباحث مهم مهاجرت شامل هزینه و مدارک مورد نیاز جهت مهاجرت به کشور کانادا اشاره خواهیم کرد. لطفا تا پایان مقاله همراه ما باشید.

بحث مهاجرت به کانادا این روزها در میان بسیاری از مردم به ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و سرمایه‌گذاران بسیار داغ است. کشور کانادا یکی از کشورهای مهاجرپذیر در قاره آمریکا محسوب می‌شود؛ سالانه تعداد زیادی مهاجر از کشورهای مختلف به این کشور مهاجرت می‌کنند. دلیل افزایش تعداد مهاجران خارجی به ویژه از کشور ایران، بهبود شرایط زندگی و برخورداری از آینده تحصیلی و شغلی ایده‌آل در کانادا می‌باشد.

هر چند، مسیر رسیدن به زندگی ایده‌آل و رفاه اجتماعی و شغلی در این کشور چندان آسان نیست؛ اما پس از عبور از دشواری‌های مهاجرت و کسب اقامت دائم، از سطح زندگی مطلوب و ایده‌آل برخوردار خواهید شد.

مهاجرت به کانادا
مهاجرت به کانادا

روش های مهاجرت به کانادا

با توجه به شرایط هر فرد، قوانین مهاجرت به کانادا نیز متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال افرادی که از طریق بورسیه تحصیلی وارد کشور کانادا می‌شوند؛ مسیر پذیرش و ارزیابی آنها با افرادی که به واسطۀ سرمایه‌گذاری مهاجرت می‌کنند، بسیار متفاوت خواهد بود! در این بخش از مقاله همه چیز درباره مهاجرت به کانادا، برخی از روش‌های متداول مهاجرت را بیان خواهیم کرد.

هزینه مهاجرت به کانادا

هزینه مهاجرت به کانادا
هزینه مهاجرت به کانادا

مهمترین مطلبی که در مقاله همه چیز درباره مهاجرت به کانادا باید به آن اشاره شود، هزینه مهاجرت به کانادا می‌باشد. بحث محاسبه یا تخمین هزینه مهاجرت به کشور کانادا، بسیار مفصل بوده و عوامل مختلفی در تخمین این هزینه‌ها، موثر خواهند بود. به طور کلی، هزینه‌های مهاجرت به کشور کانادا به دو دستۀ هزینه‌های دولتی شامل: هزینه پاسپورت، صدور ویزا، هزینه وضعیت سلامت و انجام آزمایش‌های متعدد، هزینه سفارت و ارزیابی مدارک، هزینه انگشت‌نگاری و . . . می‌باشند.

مشاوره مهاجرتی

دستۀ دوم نیز هزینه‌های مربوط به وکیل حقوقی یعنی: هزینه ترجمه مدارک علمی، تخصصی و . . .، هزینه وکالت، هزینه پیگیری روند پرونده خواهند بود. با توجه به اینکه، برآورد هزینه برای هر فرد با توجه به روش مهاجرت او، متفاوت خواهد بود. پارامتر مهم دیگری که در محاسبۀ هزینه تاثیرگذار است، نوسان قیمت ارز در کشور ایران می‌باشد.

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا

با توجه شیوۀ مهاجرت، مراحل ارائۀ مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا نیز متفاوت خواهد بود. مدارکی که دانشجویان برای تحصیل در کانادا ارائه می‌دهند با مدارک افرادی که از طریق جاب آفر اقامت می‌گیرند، متفاوت است. اما در حالت کلی، مدارک عمومی زیر باید از سوی متقاضیان ارائه شود.

  • گواهی سوء سابقه
  • اصلی و کپی تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی، پایان خدمت یا معافیت(آقایان)
  • اصل و کپی از تمام صفحات پاسپورت
  • مدارک معتبر سوابق بیمه و کاری
  • ارائه نامۀ معتبر از سوی بانک جهت تمکن مالی
  • ارائۀ عکس
  • ارائه مدارک معتبر زبان فرانسه یا انگلیسی

مهاجرت از طریق بورسیه تحصیلی

یکی از روش‌های متداول و محبوب مهاجرت به کانادا، مهاجرت از طریق تحصیل یا بورسیه تحصیلی می‌باشد. قوانین و مراحل اخذ اقامت دائم برای فارغ‌التحصیلان داخلی این کشور نسبت به سایر روش‌های مهاجرتی آسان‌تر است. در واقع، با تحصیل در دانشگاه‌های معتبر کشور کانادا، مدرک تحصیلی معتبر و بالاتری دریافت خواهید کرد. بدین ترتیب، با توجه به رشته و مدرک تحصیلی، فرصت شغلی مناسبی نیز در این کشور برای فارغ‌التحصیلان وجود خواهد داشت.

به طور کلی، یکی از مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به کشور کانادا برای دانشجویان؛ ارائۀ کارنامه تحصیلی با میانگین معدل بالای 14 و همچنین مدرک زبان آیلتس با نمره 6.5 می‌باشد. با توجه به اینکه، باید سایر مدارک مانند توصیه‌نامه، انگیزنامۀ قوی، مدارک معتبر علمی و . . . را نیز برای تحصیل در این کشور آماده کنند. دو سال پس از پایان دوران فارغ‌التحصیلی و همچنین اشتغال، می‌توانند برای اخذ اقامت دائم اقدام کنند. البته پس از گذشت 5 سال نیز امکان دریافت پاسپورت و تابعیت کشور کانادا، برای آنها فراهم خواهد شد.

مشاوره مهاجرتی

مهاجرت به کانادا از روش سرمایه‌گذاری

روش دیگر مهاجرت به کانادا، اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه‌گذاری است. در کشور کانادا و برخی از استان‌های این کشور مانند کبک، روش‌های مختلفی برای فعالیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری وجود دارد. هدف نهایی دولت کانادا از جذب سرمایۀ خارجی، افزایش اشتغال، کارآفرینی، رونق و پیشرفت اقتصادی می‌باشد. جالب است بدانید، با این روش امکان مهاجرت با خانواده برای سرمایه‌گذاران واقعی وجود خواهد داشت. هر چند، هزینه مهاجرت به کشور کانادا از این طریق زیاد بوده و پروسه آن نیز طولانی و دشوار است؛ اما برای برخی از کاندیداهای مهاجرت به کشور کانادا، گزینه مناسبی خواهد بود.

لازم به ذکر است که متقاضیان این روش، می‌توانند از طریق ثبت شرکت یا دریافت ویزای استارتاپ اقدام به سرمایه‌گذاری هدفمند و پر سود کنند. پس از ارزیابی مهارت‌های شغلی، تخصص، سابقۀ کار، مهارت زبان، میزان سرمایه، سوابق مدیریتی و . . . ویزای سرمایه‌گذاری و اقامت متقاضیان تایید خواهد شد.

مهاجرت از طریق تخصص شغلی به کانادا

مهاجرت از طریق تخصص یا Job offer یکی دیگر از روش‌های مهاجرت به کانادا می‌باشد. برای اقامت در کانادا باید در وهله اول، پیشنهاد کاری از یک کارفرمای کانادایی یا شهروند کانادایی دریافت کنید. برخی از شهرها و استان‌های کشور کانادا به دانش و مهارت نیروی‌های متخصص در شغل‌های مختلف، نیاز جدی خواهند داشت. باید لیست مشاغل مورد نیاز که از سوی شهرهای مختلف ارائه شده است را بررسی کنید.

پس از آنکه پیشنهاد و توافق کاری رسمی از کشور کانادا دریافت نمودید، به طور موقت (حداقل 3 سال) در این کشور امکان اقامت خواهید داشت. پس از گذشت سه سال از فعالیت و زندگی در این کشور، از طریق برنامه اکسپرس اینتری ‌می‌توانید برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنید. به خاطر داشته باشید که برای دریافت ویزای Job offer از کشور کانادا، علاوه بر تخصص و مهارت شغلی باید سایر مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا از جمله مدرک قبولی در آیلتس، مدرک تحصیلی، رزومه شغلی قوی، مدارک فنی و حرفه‌ای و . . . را نیز ارسال کنید.

مهاجرت از طریق تخصص شغلی کانادا
مهاجرت از طریق تخصص شغلی کانادا

مهاجرت از روش اسپانسرشیپ

افراد بالای 18 سال، می‌توانند از طریق اسپانسرشیپ والدین یا بستگان درجه یک خود را مقیم کانادا کنند. همسر، فرزندان، والدین، پدر و مادر بزرگ از جمله افرادی هستند که توسط این روش می‌توانند اقامت دائم کشور کانادا را دریافت کنند. البته مراحل و پروسه روش اسپانسرشیپ به همین راحتی نیست!
علاوه بر سن، فرد اسپانسر باید از پس تامین تمامی مخارج افراد متقاضی برآید. در واقع، باید به ازای هر فرد از تمکن مالی مناسبی برخوردار باشد. همچنین افراد متقاضی، پس از ورود به کشور کانادا، امکان دریافت هیچ کمک اجتماعی و مالی از دولت را نخواهند داشت. از سوی دیگر، فرد اسپانسر نباید سابقۀ جنایی یا ورشکستگی شدید مالی داشته باشد.

مشاوره مهاجرتی

مهاجرت از طریق ازدواج نیز مشابه چنین روش مهاجرتی است. نکتۀ قابل توجه در خصوص مهاجرت از طریق ازدواج، واقعی بودن و رسمی بودن وضعیت تاهل افراد می‌باشد. از همین رو، اسناد ثبت شده رسمی، زبان مشترک، عکس‌های خانوادگی و سایر مدارک ازدواج بررسی خواهند شد.

اگر فرزند شما در کشور کانادا متولد شده باشد، تا سن 18 سالگی، امکان اقامت در کانادا از طریق فرزندتان برای والدین فراهم نخواهد شد. هر چند او از امکانات تحصیلی، درمانی، شهروندی و . . . برخوردار است؛ اما برای دریافت اقامت دائم از طریق فرزند متولد شده، باید تا 18 سالگی او منتظر بمانید.

اشتراک گذاری متن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن